Onderhoudsadvies


Specialistische kijk op onderhoud

Goed onderhoud begint bij het in kaart brengen van de huidige onderhoudstoestand. Dit kan onder meer door het vaststellen van een conditiescore volgens de NEN 2767. Echter daar houdt het niet op! Het is immers nog belangrijker om de oorzaak van de gebreken vast te stellen om deze in de toekomst zoveel mogelijk te voorkomen.

De bestaande onderhoudstoestand in kaart te brengen en de oorzaken van eventuele gebreken te achterhalen is werk voor onderhoudsspecialisten. Van Rossum Vastgoedadvies heeft hierin een zeer ruime ervaring en kan u adviseren over te nemen maatregelen zonder de kosten voor deze maatregelen uit het oog te verliezen. De exploitatiekosten beheersbaar houden is immers van groot belang. Door soms verrassend eenvoudige maatregelen kan al een goed resultaat behaald worden.

Maar ook bij structurele gebreken werkt de jarenlange ervaring in het vastgoedonderhoud in uw voordeel. Hier kunnen wij door bijvoorbeeld aanpassingen van detailleringen schade en kosten in de toekomst beperken of zelfs voorkomen.

Goed beheer leidt tot lagere exploitatiekosten en voorkomt onaangename verrassingen!

 

Betaalbaar maatwerk

Onderhoudsadvies en bouwkundige keuringen zijn en blijven maatwerk en kunnen, mits tijdig opgesteld, niet alleen leiden tot een significante besparing op de exploitatiekosten maar ook tot een vereenvoudigd beheer in de toekomst. Hier snijdt het mes dus aan twee kanten.

Voor een Vereniging van Eigenaren is een goed onderhoudsadvies zeer belangrijk. Meestal ontbreekt niet alleen de kennis voor het juist onderhouden van het betreffende vastgoed maar gaat men vaak totaal voorbij aan het vaststellen van de oorzaak met als gevolg steeds stijgende, maandelijks terugkomende, servicekosten. Van Rossum Vastgoedadvies kan ook uw VvE begeleiden in het nemen van de juiste beslissingen en kan zelfs het gehele onderhoud voor u uit handen nemen tegen een zeer concurrerend tarief.

Wij leggen u graag vrijblijvend uit wat wij precies bedoelen aan de hand van een aantal praktische voorbeelden. Neemt u gerust contact op voor een geheel vrijblijvend gesprek.

 

Bouwkundige keuringen


Inzicht in te verwachten kosten

Voor een aspirant koper is het van groot belang welke kosten op welke termijn te verwachten zijn. U heeft immers als koper een onderzoeksplicht, iets wat veel mensen niet weten. Bespaar daarom niet op een bouwkundige keuring! Voor de prijs hoeft u het zeker niet te laten. Het kopen van een woning is één van de grootste financiële stappen die u ooit neemt. Het is daarbij dus van groot belang dat u buiten uw hypotheeklasten ook weet welke onderhoudskosten te verwachten zijn. Schroom niet om geheel vrijblijvend contact op te nemen voor de actuele prijzen en wat in uw situatie de beste keuze voor een keuring is. 

 

De kosten

Voor particulieren die een woning hebben gekocht kunnen wij een bouwkundige keuring uitvoeren voor maar € 275,- * Dit is een zogenaamde meeloopkeuring zonder rapportage. U loopt met de keuring mee en krijgt tegelijkertijd mondeling advies.

Een normale bouwkundige keuring met uitgebreide rapportage, kostenindicatie en bouwkundig rapport Nationale Hypotheek Garantie kost slechts € 360,- *  Een voorbeeld van zo'n rapportage sturen wij u graag op aanvraag.

Spoedkeuring binnen 24 uur vaak mogelijk! (Hier geldt een toeslag van € 90,- Bel voor meer informatie of het maken van een afspraak)

*Voorwaarde hierbij is dat de keuring binnen een straal van 40 km van Veenendaal plaats kan vinden. Bevindt uw woning zich verder weg dan geldt een toeslag van € 19,50 per 10 km. Genoemde prijzen zijn inclusief 21% btw en gelden voor woningen met een totale inhoud tot 800 m3 .