Calculatie


Een goede calculatie vereist ervaring en inzicht en is absoluut meer dan het totaal van alle vermenigvuldigingen hoeveelheid en eenheidsprijs.

 

Calculatie als onderlegger voor uw begroting

Wij hebben een ruime ervaring in het opstellen van een goede calculatie die ook zondermeer gebruikt kan worden als regelrechte onderlegger voor uw werkbegroting.
Ons specialisme ligt in het opstellen van schilders- en glascalculaties. Dit specialisme is voortgekomen uit het feit dat veel onderhoudskosten bestaan uit schilderwerk.
Uiteraard kunnen wij ook (uitgebreide) bouwkundige calculaties verzorgen. Wij denken hierbij aan vastgoedonderhoudsbedrijven die tijdelijk extra capaciteit nodig hebben op de afdeling calculatie. Wij kunnen uiteraard de calculatie aanleveren volgens uw eigen methodiek. Mocht deze niet aanwezig zijn dan hebben wij onze eigen rekenmethode die ons in staat stelt grote hoeveelheden data te comprimeren en te filteren tot een helder en vooral leesbare calculatie.

 

Laagst mogelijke kosten

Door onze ruime ervaring met het calculatiewerk, zijn wij zeer goed op de hoogte van de meest recente prijsontwikkelingen en ontwikkelingen op het gebied van materiaaltoepassing. Deze kennis is onmisbaar bij het opstellen van een MJOP die bij Van Rossum Vastgoedadvies altijd uitgaat van een meetbare kwaliteit tegen de laagst mogelijke kosten.

Heeft u behoefte aan een tijdelijke versterking van uw calculatieafdeling of wilt u als particulier een passende en sluitende begroting, schroom dan niet om geheel vrijblijvend contact met ons op te nemen.

Wij helpen u graag op weg!